Meteen naar de inhoud

Thema’s

De koppelaar:

Ondernemersvereniging Den Alm ondersteunt het initiatief van Dorpskrant De Koppelaar. De dorpskrant van Giessen en Rijswijk.
Voor verschenen edities ga naar:    http://www.de-koppelaar.nl/koppelaaredities


Beveiliging: 

Bedrijventerrein De Rietdijk is sinds mei 2015 beveiligd door Securitas met Camera-kentekenregistratie. Werkgroep Beveiliging is onderdeel van Ondernemersvereniging Den Alm en heeft in samenwerking met Securitas georganiseerd dat de beveiliging tot stand is gekomen. 60% van de bedrijven gevestigd op de Rietdijk heeft deelgenomen aan het initiatief.

Het bedrijventerrein is uitgerust met vaste camera’s in combinatie met ANPR camera’s. De vaste camera’s zijn ingesteld voor waarneming, de ANPR camera’s zijn bedoeld voor Identificatie.
Vastgelegd is dat Securitas tussen maandag t/m zaterdag 18:00-06:00 uur en op zon en feestdagen van 14.00 tot 06.00 uur, de opgevoerde controleronden uitvoert doormiddel van het beschikbare video surveillance platform Icopp met behulp van de live beelden en op basis van hits uit de ANPR camera en/of individuele ondernemers via de incidentenmelder, of via hun eigen camerabeveiliging mits aangesloten bij Securitas.

Er dient actie genomen te worden bij; verdachte situaties zoals afwijkende gedragingen van personen en/of voertuigen, en criminele handelingen zoals diefstal, vernieling of geweld tegen personen of eigendommen.
Middels het alarmverwerkingssysteem zullen meldingen worden doorgegeven aan de verantwoordelijke contactpersonen en/of surveillancedienst en bij een geverifieerd alarm richting politie en/of hulpdiensten. De opgeslagen beelden zijn slechts opvraagbaar door de politie (verzoek van Officier van Justitie) doormiddel van een vordering.

De opvolging voor schil 2 (openbaar gebied) wordt gedaan door een surveillancedienst. Bij een alarmmelding op uw eigen terrein kunt u uw particuliere alarmcentrale tevens de opdracht geven het Video Monitoring Center te informeren. Het Video Monitoring Center kijkt dan mee met de geplaatste camera’s.

Contact met Securitas:

Neem contact op met: Rob Dieleman
Tel: 088-3221100
Mob: 06-46147972
Mail: hosubrabant@securitas.nl

Opvragen beelden dienen per mail te worden aangevraagd met daarbij omschrijving van tijdsbestek en omschrijving van gebeurtenis. Let op dat na 7 dagen de beelden worden verwijderd.

Contact met Hulpdiensten:

Politie
Neem contact op met: Job van Breugel
Tel: 0900-8844 (geen spoed)
112 (spoed)
Mail: job.van.breugel@politie.nl

Centraal punt: Politie Zeeland en West Brabant (locatie Oosterhout)